Този легендарни маротонки се завръща след 30 години – някои от вас може да ги помнят като Nike Air Max IV. На 24 октомври маратонката се завръща с персийския виолетов цвят и Citystyle.bg естествено ще я предлага.

Силуетът, наричан още Големият Прозорец, първоначално е илязла през 1991 г. и е проектиран от архитекта на маратонки Тинкър Хатфийлд, човекът зад много по -култови маратонки Nike.

На първо място, Големият прозорец резонира с публиката на ъндърграунд събития – електронна музика, дрил и мръсотия – между другото, един от най-големите фенове на модела е изпълнителят от британската мрачна сцена, Dizzee Rascal, носеше маратонките на корицата на класическия си албум Boy In Da Corner през 2003 г.
Т

Тъй като това е истинско изпълнение на Найк маратонките, можете га спечелите с томболата, ще получите новия си чифт Nike Air Max BW’s в оригиналната му тясна кутия за маратонки – от 1991 г., когато първоначално бяха пуснати.

ПОВЕЧЕ ИДЕНТИЧНО ПРИЛОЖЕНИЕ

Това, което отличава това преиздаване от останалите пет, които исторически са се случвали, този модел е възможно най-близо до 1: 1 копие-внимавайте за оригиналното лого на Nike International на вложката или размера, отпечатан под глезена . Що се отнася до комфорта, вие непременно ще оцените дебелината на езика и целия горен панел, който се обгръща около крака ви.

Време е да бъда честен.

Името Big Window идва от забележимо по -големия от обичайния Air Sole – бихте си помислили, че маратонките имат повече въздух в междинната подметка, което ги прави по -удобни, но това е просто илюзия – просто, повече от устройството Air Sole е изложено на очите ни върху този силует, отколкото когато са представени на други кецове Nike. Но можете ли да запазите това за себе си?

Това, което е актуализирано от оригиналната версия, са материалите – и в резултат на това, че те стават по -твърди, най -новата версия на Nike Air Max BW е малко по -тежка на някои места.

Дизайнерите взеха това решение, за да направят маратонките по -издръжливи .

Интересна разлика е и контурът около видимата част на въздушната подметка, която преди това не е била там.

Но на пръв поглед тази нова итерация на маратонката е вярна на предшественика си – първоначално озаглавена Nike Air Max IV, която се вижда от оригиналните скици на Tinker Hatfield.

маратонки nike


ОЧАКВАЙТЕ СКОРО В Citystyle.bg…

Тъй като не можем просто да пуснем подобен produkt, скоро ще публикуваме информация за съпътстващия ни проект в социалните медии. И ако сте прочели дотук, ще ви покажем няколко снимки на маратонките, които може да ви дадат представа защо трябва да сте готови на 24 -ти.

Разгледайте нашата галерия тук :

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва "бисквитки" (cookies). НАУЧЕТЕ ПОВЕЧЕза тях и възможностите да бъдат ограничавани.