-18%
-66%
64,99 лв.

Converse модернизира някои от своите култови дизайни за последната си колекция кецове, за да бъдат още по -удобни, подходящи за неблагоприятни метеорологични условия и пригодени за движение – ще вляза в подробностите след секунда.

Когато чуете за кецове Конверс , вероятно първото нещо, което ви идва на ум, са техните емблематични платна с високи върхове. Но времената се променят и Converse неуморно работи за адаптиране на своите емблематични модели, за да отговори на съвременните изисквания с голямо търсене.

Което е блестящо демонстрирано от серията CX – според самия Converse, той съчетава футуристичен дизайн с максимален комфорт. Ключов играч тук е едноименната CX технология, която е вградена в подметките на всяка маратонка с тези две букви в заглавието.

И така, какво всъщност означава това за кецове Конверс ?

Горната част на маратонките CX е изработена от специален разтеглив материал, който обхваща крака с всякакви форми и размери и улеснява събуването и свалянето на маратонките.

Най важен е конфортът при кецове Конверс

Комфортът също беше една от движещите сили зад кецове Конверс- вижте какво каза Фил Русо, вицепрезидент на Converse за глобален дизайн и иновации: „Първоначалното намерение на CX беше да създаде иновационен пакет, който да отговори на това, което ние чувахме от хората за Converse: Те обичаха нашата марка и продукт, но мислеха, че ни липсва комфорт. ”

Моделът Run Star Hike се наслаждава на последните си дни в центъра на вниманието, докато не бъде заменен от новия модел Run Star Motion, който включва гореспоменатите CX пяна и EVA. За мен лично Weapon CX е акцент, тъй като през 80 -те години беше любим на баскетбола, а сега се завръща в три нови цветови варианта. И не на последно място, Chuck Taylor All Star CX, който е потенциален наследник на най -голямата икона на марката през миналия век.

По време на над 100-годишната история на марката Converse винаги е бил иновативен, което му помага да остане актуално през десетилетията. Затова се уверете, че сте и една крачка напред със серията Converse CX.

Надявам се статията ни за кецове Конверс да ви е харесала

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва "бисквитки" (cookies). НАУЧЕТЕ ПОВЕЧЕза тях и възможностите да бъдат ограничавани.