Доставки и разплащане

Ако не Ви се чака, разгледайте и продуктите с експресна доставка до 2 работни дни.

 Във връзка с извънредното положение, наложено заради COVID-19, нашите служители, както и служителите на куриерските фирми, продължават да работят, но при засилени мерки за безопасност и висока хигиена. Съветваме Ви след получаване на пратката също да спазите общите хигиенни предпазни мерки.

 

Доставките до адрес за България се извършват чрез куриерска фирма СПИДИ по техния график за експресни поръчки. Възможна е доставка и до офис на СПИДИ или ЕКОНТ.

Цени за доставка:

 • Безплатно - за поръчки на стойност над 90лв. и до 5кг
 • 4.99лв - за поръчки на стойност до 90лв и до 5кг
 • За тежки и/или обемни пратки цената за доставка се изчислява допълнително.

Ето и стъпките, през които ще премине Вашата поръчка преди да стигне до Вас:

 • Задаване на поръчката от уеб сайта. След като приключите своята поръчка, Вие ще получите автоматичен имейл с номера, под който тя е записана в нашата система. Поръчката Ви преминава към статус: "Чака потвърждение". Ако не сте получили такъв имейл, проверете СПАМ папката си. Ако все пак нямате имейл, свържете се с нас - поръчката вероятно не е завършена успешно.
 • Потвърждаване. Наш оператор преглежда поръчката и я подготвя за заявка към склада. След като се уверим, че в склада има наличност от поръчаните размери и продукти, поръчката Ви преминава към статус "Потвърдена", за което ще бъдете уведомени с имейл и SMS съобщение.
  • В случай на проблем с поръчката ще получите имейл за изчерпана наличност или нужда от допълнителна информация.
 • Обработване. Поръчката Ви е вече заявена към склад и промени по нея не могат да бъдат правени. Ще получите имейл със статус "Обработване". Ако след този етап отмените поръчката си преди да сте я получили и заплатили, следващи Ваши поръчки ще бъдат обработвани само след предплащане.
 • Пътуване. След като поръчката бъде изпратена от склада в Англия, тя ще премине в статус "Пътува към България", за което също ще получите имейл. Можете да следите движението ѝ от профила си в сайта. При форсмажорни обстоятелства поръчката може да претърпи актиуализиране на сроковете за доставка максимум до 30 дни след подаването ѝ.
 • Подготвяне. При пристигане в София, поръчката получава статус "Подготвя се за доставка". За този статус също ще бъдете нотифицирани с автоматичен имейл.
 • Доставка. Поръчката се изпраща към получателя по куриер (и с наложен платеж, ако не е предплатена по банка). Статусът вече е "Предадена на куриер". За това движение отново ще Ви уведомим с автоматичен имейл и SMS съобщение. Следва поръчката Ви да бъде доставена спрямо графика на куриерската служба. За повечето градове това е на следващия ден.

Много важно е да изпишете пълен и верен адрес за доставка при задаване на поръчката си. Така ще можем да я доставим до Вас максимално бързо и без да Ви безпокоим допълнително.

Разплащането може да се извърши в брой или предварително, по банков път. Поръчки изпратени на адрес могат да бъдат заплатени на куриера при получаването им, само ако дължимата по тях сума не надхвърля 700лв. За поръчки надвишаващи тази сума Ситистайл ще изисква частично предплащане в размер на 20% от стойността на поръчката.

При създаването и потвърждаването на поръчката си, всеки потребител се съгласява да сключи договор за покупко-продажба от разстояние по смисъла на ЗЗП. Закупена стока може да бъде върната в срок от 14 дни от получаването й, ако не е ползвана или с нарушен търговски вид и при всички други условия от Закона за Защита на Потребителите. Разноските по връщането на стоката са за сметка на купувача! В случай, че имате нови поръчки, тази сума автоматично ще бъде приспадната от тях и по този начин ще бъде възстановена под формата на кредит в магазина. Ако нямате нови поръчки и желаете да получите сумата обратно, за предпочитане е това да стане по банков път, по посочена от Вас банкова сметка. При невъзможност за банково разплащане, може да се използва и друг удобен и за двете страни метод, но с изрична предварителна уговорка, относно особеностите при различните платежни средства. Срокът за възстановяване на сумата по ЗЗП е 14 дни. Ние се стараем да правим обратните преводи много по-бързо.